Recept Kantonská játra

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra nakrájíme na dlouhé nudličky, přidáme bílek, sůl, pepř, sojovou omáčku a škrob. Dobře promícháme a vsypeme do pánve s rozpáleným tukem. Zamícháme až po opečení dozlatova. Přisypeme cukr, kousky celeru, cukety, cibulky, osmažíme za stálého míchání, podlijeme asi 1 dl vody, povaříme a dochutíme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 8040x zobrazeno

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 250 g vepřových jater
  • 1 bílek
  • cibule
  • 1 okurka
  • 100 g celeru
  • lžička škrobu
  • lžíce sojové omáčky
  • 2 lžíce oleje
  • špetka cukru
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kantonská játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz