Recept Kančí maso na víně s medem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěnou kančí kýtu naložíme do soli a kmínu. Necháme v lednici jeden den odležet. Pak kýtu upečeme doměkka, těsně před dopečením poléváme omáčkou a podáváme. *Omáčka:* nadrobno nakrájený celer osmahneme na oleji. Přidáme šafrán a zalijeme vínem. Dokořeníme, přidáme med a vaříme 20 minut. Omáčku scedíme a přisypeme opražená piniová jádra.

Recept je z kategorií: Divočák

Nahlásit recept

  • 10.11.01 vloženo
  • 28750x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kančí kýta
  • 6 lžic drceného kmínu
  • sůl
  • *Omáčka:*
  • 1 celer
  • 6 lžic medu
  • 1 dl oleje
  • 0,5 dl bílého vína
  • 50 g piniových oříšků
  • lžička římského kmínu
  • šafrán
  • máta
  • tymián
  • saturejka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kančí maso na víně s medem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Houbová smaženice Houbová smaženice
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz