Recept Kančí maso na víně s medem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěnou kančí kýtu naložíme do soli a kmínu. Necháme v lednici jeden den odležet. Pak kýtu upečeme doměkka, těsně před dopečením poléváme omáčkou a podáváme. *Omáčka:* nadrobno nakrájený celer osmahneme na oleji. Přidáme šafrán a zalijeme vínem. Dokořeníme, přidáme med a vaříme 20 minut. Omáčku scedíme a přisypeme opražená piniová jádra.

Recept je z kategorií: Divočák

Nahlásit recept

  • 10.11.01 vloženo
  • 29220x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kančí kýta
  • 6 lžic drceného kmínu
  • sůl
  • *Omáčka:*
  • 1 celer
  • 6 lžic medu
  • 1 dl oleje
  • 0,5 dl bílého vína
  • 50 g piniových oříšků
  • lžička římského kmínu
  • šafrán
  • máta
  • tymián
  • saturejka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kančí maso na víně s medem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz