Recept Kančí maso na víně s medem

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěnou kančí kýtu naložíme do soli a kmínu. Necháme v lednici jeden den odležet. Pak kýtu upečeme doměkka, těsně před dopečením poléváme omáčkou a podáváme. *Omáčka:* nadrobno nakrájený celer osmahneme na oleji. Přidáme šafrán a zalijeme vínem. Dokořeníme, přidáme med a vaříme 20 minut. Omáčku scedíme a přisypeme opražená piniová jádra.

Recept je z kategorií: Divočák

Nahlásit recept

  • 10.11.01 vloženo
  • 30116x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kančí kýta
  • 6 lžic drceného kmínu
  • sůl
  • *Omáčka:*
  • 1 celer
  • 6 lžic medu
  • 1 dl oleje
  • 0,5 dl bílého vína
  • 50 g piniových oříšků
  • lžička římského kmínu
  • šafrán
  • máta
  • tymián
  • saturejka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kančí maso na víně s medem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz