Recept Kančí kýta s celerem
Sarah Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Očištěné maso protáhneme proužky celeru (polovina z celkového množství), osolíme. Cibulku osmahneme na oleji, přidáme maso a ze všech stran orestujeme, podlijeme vroucí vodou a dusíme doměkka. Podléváme. Kýtu pak vyjmeme, šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v mléce. Přidáme citrónovou kůru, koření, nastrouhanou mrkev a celer. Omáčku povaříme do zhoustnutí. Maso vložíme zpět a prohřejeme.
Recept je z kategorií: Divočák
- 16972x zobrazeno
Ingredience
- 800 g kančí kýty
- 150 g celeru
- 50 g mrkve
- 2 cibule
- 1 bobkový list
- 2 rozdrcené hřebíčky
- 2 dl mléka
- 1 lžička škrobové moučky
- citrónová kůra
- 2 lžíce oleje
Doporučená příloha
houskový knedlík
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Kančí kýta s celerem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Kančí kýta s celerem
14 příspěvků 25.1.09 03:43
To je perpetum mobile - z kance na celeru je z tebe zase kanec!