Recept Kančí kýta s celerem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěné maso protáhneme proužky celeru (polovina z celkového množství), osolíme. Cibulku osmahneme na oleji, přidáme maso a ze všech stran orestujeme, podlijeme vroucí vodou a dusíme doměkka. Podléváme. Kýtu pak vyjmeme, šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v mléce. Přidáme citrónovou kůru, koření, nastrouhanou mrkev a celer. Omáčku povaříme do zhoustnutí. Maso vložíme zpět a prohřejeme.

Recept je z kategorií: Divočák

Nahlásit recept

  • 13786x zobrazeno

Ingredience

  • 800 g kančí kýty
  • 150 g celeru
  • 50 g mrkve
  • 2 cibule
  • 1 bobkový list
  • 2 rozdrcené hřebíčky
  • 2 dl mléka
  • 1 lžička škrobové moučky
  • citrónová kůra
  • 2 lžíce oleje

Doporučená příloha

  • houskový knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kančí kýta s celerem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
sevi
14 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Kančí kýta s celerem

To je perpetum mobile - z kance na celeru je z tebe zase kanec!

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz