Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Sarah Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Očištěné maso protáhneme proužky celeru (polovina z celkového množství), osolíme. Cibulku osmahneme na oleji, přidáme maso a ze všech stran orestujeme, podlijeme vroucí vodou a dusíme doměkka. Podléváme. Kýtu pak vyjmeme, šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v mléce. Přidáme citrónovou kůru, koření, nastrouhanou mrkev a celer. Omáčku povaříme do zhoustnutí. Maso vložíme zpět a prohřejeme.
Recept je z kategorií: Divočák
houskový knedlík
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kančí kýta s celerem
14 příspěvků 25.1.09 03:43
To je perpetum mobile - z kance na celeru je z tebe zase kanec!