Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
ssalonis Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso ocistime a nakrajame na kocky. Vlozime do misky, osolime, pridame senovku grecku, garam masala, cesnakovu a zazvorovu pastu a premiesame. Dalej k masu primiesame jogurt a cibulu, ktoru sme rozmixovali s trochou vody na pastu. Premiesame a nechame marinovat v chladnicke minimalne 4 hodiny. Na oleji, v tlakovom hrnci poprazime klinceky, skoricu a kardamom, len chvilku, kym sa uvolni aroma. Pridame maso aj s marinadou a 10 minut povarime. Pridame koriander, chilli korenie, kurkumu, fenykel, rimsky kmin a premiesame. Pridame nakrajane rajciny, premiesame. Nakoniec podlejeme vodou, privedieme do varu a tlakovy hrniec uzavrieme. Ked zacne sycat, ohen zmiernime a 18 minut varime. Po 18 minutach hrniec odstavime z ohna, nechame uniknut paru, az potom ho otvorime. Hotove jedlo mozete posypat nasekanou koriandrovou vnatou. http://ssalonis.blogspot.com/2010/10/kadhai-gosht.html
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kadhai Gosht