Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jari Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nastrouhaný zázvor smícháme s pomerančovou šťávou a medem. Marinádou zalijeme maso, přidáme badyán a skořici a necháme marinovat přes noc v chladu. Druhý den přendáme stehna do pekáčku, přidáme na čtvrtiny rozkrojené šalotky a švestky. Při 180 °C zapékáme asi 30 minut, potom podlijeme zbylou marinádou, snížíme teplotu na 160 °C a pečeme cca 120 minut. Pět minut před koncem pečení přidáme máslo, posypeme mandlemi a podáváme posypané čerstvým koriandrem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kachní stehna se švestkami