Recept Kabanos trochu jinak

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nejprve svaříme nálev a necháme ho vychladnout. Do mísy nakrájíme kabanos(špekáčky) buď na kolečka nebo na půlkolečka, přidáme nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky nebo nakládanou zeleninu, majonézu, vychladlý nálev a důkladně promícháme. Můžeme dochutit solí a mletým pepřem. Tato kabanosová chuťka je nejlepší až za plných 24 hodin, až se v ledničce náležitě rozleží.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.12.07 vloženo
  • 5304x zobrazeno

Ingredience

  • 300 g kabanosu nebo špekáčků
  • 100 g majonézy
  • 2 ks větší cibule
  • 2 ks sterilizované okurky(možno zaměnit za malou sklenici Moravanky
  • Kunovjanky nebo jiné směsi nakládané zeleniny).
  • Nálev:
  • 1 PL octa
  • 2 PL oleje(nejlépe olivového)
  • 1 PL plnotučné hořčice
  • 1 KL wochestru
  • 1 kostka cukru.

Doporučená příloha

  • Čerstvé pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kabanos trochu jinak

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
helipeli
4 příspěvky 25.01.09 03:43
Re: Kabanos trochu jinak

vyzkouším a napíšu

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz