Recept Kabanos trochu jinak

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nejprve svaříme nálev a necháme ho vychladnout. Do mísy nakrájíme kabanos(špekáčky) buď na kolečka nebo na půlkolečka, přidáme nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky nebo nakládanou zeleninu, majonézu, vychladlý nálev a důkladně promícháme. Můžeme dochutit solí a mletým pepřem. Tato kabanosová chuťka je nejlepší až za plných 24 hodin, až se v ledničce náležitě rozleží.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 19.12.07 vloženo
  • 6010x zobrazeno

Ingredience

  • 300 g kabanosu nebo špekáčků
  • 100 g majonézy
  • 2 ks větší cibule
  • 2 ks sterilizované okurky(možno zaměnit za malou sklenici Moravanky
  • Kunovjanky nebo jiné směsi nakládané zeleniny).
  • Nálev:
  • 1 PL octa
  • 2 PL oleje(nejlépe olivového)
  • 1 PL plnotučné hořčice
  • 1 KL wochestru
  • 1 kostka cukru.

Doporučená příloha

  • Čerstvé pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kabanos trochu jinak

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kabanos trochu jinak

helipeli
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Kabanos trochu jinak

vyzkouším a napíšu

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Chilli con carne Chilli con carne
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz