Recept Kabanos trochu jinak

Labužník klasik02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nejprve svaříme nálev a necháme ho vychladnout. Do mísy nakrájíme kabanos(špekáčky) buď na kolečka nebo na půlkolečka, přidáme nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky nebo nakládanou zeleninu, majonézu, vychladlý nálev a důkladně promícháme. Můžeme dochutit solí a mletým pepřem. Tato kabanosová chuťka je nejlepší až za plných 24 hodin, až se v ledničce náležitě rozleží.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 19.12.07 vloženo
  • 7099x zobrazeno

Ingredience

  • 300 g kabanosu nebo špekáčků
  • 100 g majonézy
  • 2 ks větší cibule
  • 2 ks sterilizované okurky(možno zaměnit za malou sklenici Moravanky
  • Kunovjanky nebo jiné směsi nakládané zeleniny).
  • Nálev:
  • 1 PL octa
  • 2 PL oleje(nejlépe olivového)
  • 1 PL plnotučné hořčice
  • 1 KL wochestru
  • 1 kostka cukru.

Doporučená příloha

  • Čerstvé pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kabanos trochu jinak

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kabanos trochu jinak

helipeli
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Kabanos trochu jinak

vyzkouším a napíšu

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Ořechový koláč Ořechový koláč
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz