Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník klasik02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejprve svaříme nálev a necháme ho vychladnout. Do mísy nakrájíme kabanos(špekáčky) buď na kolečka nebo na půlkolečka, přidáme nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky nebo nakládanou zeleninu, majonézu, vychladlý nálev a důkladně promícháme. Můžeme dochutit solí a mletým pepřem. Tato kabanosová chuťka je nejlepší až za plných 24 hodin, až se v ledničce náležitě rozleží.
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
Čerstvé pečivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kabanos trochu jinak
4 příspěvky 25.1.09 03:43
vyzkouším a napíšu