Recept Kabanos trochu jinak

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nejprve svaříme nálev a necháme ho vychladnout. Do mísy nakrájíme kabanos(špekáčky) buď na kolečka nebo na půlkolečka, přidáme nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky nebo nakládanou zeleninu, majonézu, vychladlý nálev a důkladně promícháme. Můžeme dochutit solí a mletým pepřem. Tato kabanosová chuťka je nejlepší až za plných 24 hodin, až se v ledničce náležitě rozleží.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.12.07 vloženo
  • 5370x zobrazeno

Ingredience

  • 300 g kabanosu nebo špekáčků
  • 100 g majonézy
  • 2 ks větší cibule
  • 2 ks sterilizované okurky(možno zaměnit za malou sklenici Moravanky
  • Kunovjanky nebo jiné směsi nakládané zeleniny).
  • Nálev:
  • 1 PL octa
  • 2 PL oleje(nejlépe olivového)
  • 1 PL plnotučné hořčice
  • 1 KL wochestru
  • 1 kostka cukru.

Doporučená příloha

  • Čerstvé pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kabanos trochu jinak

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
helipeli
4 příspěvky 25.01.09 03:43
Re: Kabanos trochu jinak

vyzkouším a napíšu

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Houbová smaženice Houbová smaženice
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz