Recept Jugoslávská žloutková omáčka

Pampeliska191 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Prolisované žloutky spojíme s olejem, octem, vínem, pepřem, cukrem a solí. Přimícháme usekané kapary a zelené bylinky. Tuto studenou omáčku používám na pečené ryby, nebo grilované maso na rakletu. Moc nám chutná.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 30.01.04 vloženo
  • 4125x zobrazeno

Ingredience

  • 3 vařené žloutky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 dl bílého vína
  • 1 lžíce vinného octa
  • 1 lžíce kaparů
  • 1 lžička kopru
  • 1 lžíce pažitky
  • 1 lžička estragonu
  • 1 lžička cukru
  • pepř a sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jugoslávská žloutková omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz