Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z mouky, vajec, vody a soli zaděláme velice tuhé těsto. Necháme ho asi 15 minut odpočnout a potom ho na hrubo nastrouháme do pekáčku. Necháme ho oschnout a potom ho na sucho v troubě opražíme do zlatova. Maso pomeleme a přidáme ho ke strouhání v pekáčku se kterým ho promícháme. Zalijeme ho osoleným vývarem, máslem, opepříme a upečeme do měkka. Podáváme s polévkou.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jistebnický bouchanec (ze zbytku masa)
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Ten recept je dobrej.Jen sem chtěla říct že také pocházím z Jitebnice.Budu ráda když odepíšeš. Přem děkuju. Romana