Recept Jihočeský zelný bramborák*

Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Jihočeský zelný bramborák*

Postup

Sterilované nebo kysané zelí trochu zcedíme, pokrájíme, přidáme vejce, mouku, na kostičky nakrájenou klobásu, rozetřený česnek, kmín a osolíme. Dobře promícháme a do rozehřátého tuku kladem lžicí kopečky těsta, které rozetřeme na plačičky a opečeme po obou stranách do červena. Křupavé placičky podáváme teplé se zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 18.11.04 vloženo
  • 6961x zobrazeno

Ingredience

  • 1 větší sklenice sterilovaného zelí nebo zelí kysané
  • 2 vejce
  • hladká mouka podle potřeby
  • 1 klobása(nemusí být)
  • česnek podle chuti
  • drcený kmín
  • sůl
  • tuk na opékání;

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jihočeský zelný bramborák*

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Kuře na medu Kuře na medu
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Květáková polévka Květáková polévka
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz