Recept Jihočeský zelný bramborák*

Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Jihočeský zelný bramborák*

Postup

Sterilované nebo kysané zelí trochu zcedíme, pokrájíme, přidáme vejce, mouku, na kostičky nakrájenou klobásu, rozetřený česnek, kmín a osolíme. Dobře promícháme a do rozehřátého tuku kladem lžicí kopečky těsta, které rozetřeme na plačičky a opečeme po obou stranách do červena. Křupavé placičky podáváme teplé se zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 18.11.04 vloženo
  • 6738x zobrazeno

Ingredience

  • 1 větší sklenice sterilovaného zelí nebo zelí kysané
  • 2 vejce
  • hladká mouka podle potřeby
  • 1 klobása(nemusí být)
  • česnek podle chuti
  • drcený kmín
  • sůl
  • tuk na opékání;

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jihočeský zelný bramborák*

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz