Recept Jihočeský zelný bramborák*

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jihočeský zelný bramborák*

Postup

Sterilované nebo kysané zelí trochu zcedíme, pokrájíme, přidáme vejce, mouku, na kostičky nakrájenou klobásu, rozetřený česnek, kmín a osolíme. Dobře promícháme a do rozehřátého tuku kladem lžicí kopečky těsta, které rozetřeme na plačičky a opečeme po obou stranách do červena. Křupavé placičky podáváme teplé se zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 18.11.04 vloženo
  • 6298x zobrazeno

Ingredience

  • 1 větší sklenice sterilovaného zelí nebo zelí kysané
  • 2 vejce
  • hladká mouka podle potřeby
  • 1 klobása(nemusí být)
  • česnek podle chuti
  • drcený kmín
  • sůl
  • tuk na opékání;

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jihočeský zelný bramborák*

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz