Recept Jihočeský zelný bramborák*

Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Jihočeský zelný bramborák*

Postup

Sterilované nebo kysané zelí trochu zcedíme, pokrájíme, přidáme vejce, mouku, na kostičky nakrájenou klobásu, rozetřený česnek, kmín a osolíme. Dobře promícháme a do rozehřátého tuku kladem lžicí kopečky těsta, které rozetřeme na plačičky a opečeme po obou stranách do červena. Křupavé placičky podáváme teplé se zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 18.11.04 vloženo
  • 7259x zobrazeno

Ingredience

  • 1 větší sklenice sterilovaného zelí nebo zelí kysané
  • 2 vejce
  • hladká mouka podle potřeby
  • 1 klobása(nemusí být)
  • česnek podle chuti
  • drcený kmín
  • sůl
  • tuk na opékání;

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jihočeský zelný bramborák*

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz