Recept Jihočeská Sekaná na zelí

Snowflake Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso osolime, opeprime, posypeme paprikou a pridamecibuli nakrajenou na jemno, vymackou zemli, kterou jsme pred tim namocili do mleka.Pridame jedno vejce a vse zamichame a podle potreby zahustime strouhankou. Udelame 2 sisky masa. Jednu polozime na stul a rozvalime trochu rukou na tlustou placku. Do toho zapichneme na tvrdo uvarena vejce a podelne polozime feferonky. Druhou sisku trochu rozvalime na oval taky a polozime to na tu prvni sisku a poradne vse uzavreme. Do pekace vysypte kysané zelí a sisku masa do neho polozte. podlejte vodou a duste do mekka. Maso poté vyjmeme, zelí jeste podle chuti osolte, opeprete a dle chuti ocukrujte. Maso nakrajejte na platky, mela by se vam objevit krasna mozaika tvorenou vejci a feferonkami. Podavame s bramborem DOBROU CHUT

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 07.01.09 vloženo
  • 5019x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 gramu veproveho masa mleteho
  • cibule
  • balicek kysaneho zeli
  • 3 natvrdo varena vejce
  • 2 feferonky
  • 1 zemli
  • sul, pepr, lahudkova paprika
  • 1 vejce

Doporučená příloha

  • chleba, brambory, knedlik

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jihočeská Sekaná na zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Zeleninová pomazánka

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz