Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Snowflake Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso osolime, opeprime, posypeme paprikou a pridamecibuli nakrajenou na jemno, vymackou zemli, kterou jsme pred tim namocili do mleka.Pridame jedno vejce a vse zamichame a podle potreby zahustime strouhankou. Udelame 2 sisky masa. Jednu polozime na stul a rozvalime trochu rukou na tlustou placku. Do toho zapichneme na tvrdo uvarena vejce a podelne polozime feferonky. Druhou sisku trochu rozvalime na oval taky a polozime to na tu prvni sisku a poradne vse uzavreme. Do pekace vysypte kysané zelí a sisku masa do neho polozte. podlejte vodou a duste do mekka. Maso poté vyjmeme, zelí jeste podle chuti osolte, opeprete a dle chuti ocukrujte. Maso nakrajejte na platky, mela by se vam objevit krasna mozaika tvorenou vejci a feferonkami. Podavame s bramborem DOBROU CHUT
Recept je z kategorií: Mleté maso
chleba, brambory, knedlik
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jihočeská Sekaná na zelí