Recept Jeseter na víně (osetrina v vine)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěnou omytou rybu vložíme do kameninové nebo skleněné ohnivzdorné nádoby, osolíme ji, proložíme plátky hub, zalijeme vínem a trochou vody a dusíme pod poklicí asi 15 minut. Pak slijeme opatrně šťávu, zahustíme ji moukou smíchanou se lžicí másla a povaříme asi 4 minuty. Omáčku sejmeme z ohně, přimícháme do ní další lžíci syrového másla a procedíme ji na rybu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 16210x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g ryby
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce mouky
  • 200 g čerstvých hub (hříbků nebo žampionů)
  • 3 lžíce bílého vína.

Doporučená příloha

  • Podáváme s brambory, okurkami, salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jeseter na víně (osetrina v vine)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz