Recept Jeseter na víně (osetrina v vine)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěnou omytou rybu vložíme do kameninové nebo skleněné ohnivzdorné nádoby, osolíme ji, proložíme plátky hub, zalijeme vínem a trochou vody a dusíme pod poklicí asi 15 minut. Pak slijeme opatrně šťávu, zahustíme ji moukou smíchanou se lžicí másla a povaříme asi 4 minuty. Omáčku sejmeme z ohně, přimícháme do ní další lžíci syrového másla a procedíme ji na rybu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 15450x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g ryby
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce mouky
  • 200 g čerstvých hub (hříbků nebo žampionů)
  • 3 lžíce bílého vína.

Doporučená příloha

  • Podáváme s brambory, okurkami, salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jeseter na víně (osetrina v vine)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz