Recept Jeseter na víně (osetrina v vine)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěnou omytou rybu vložíme do kameninové nebo skleněné ohnivzdorné nádoby, osolíme ji, proložíme plátky hub, zalijeme vínem a trochou vody a dusíme pod poklicí asi 15 minut. Pak slijeme opatrně šťávu, zahustíme ji moukou smíchanou se lžicí másla a povaříme asi 4 minuty. Omáčku sejmeme z ohně, přimícháme do ní další lžíci syrového másla a procedíme ji na rybu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 20107x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 750 g ryby
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce mouky
  • 200 g čerstvých hub (hříbků nebo žampionů)
  • 3 lžíce bílého vína.

Doporučená příloha

  • Podáváme s brambory, okurkami, salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jeseter na víně (osetrina v vine)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Karbanátky Karbanátky
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz