Recept Jeřabinová marmeláda s jablky

Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Jeřabiny zbavíme střapin, propláchneme, zalijeme trochou vody a rozvaříme. Ještě horké prolisujeme. Zvlášť rozdusíme na kousky nakrájená, oloupaná a jádřinců zbavená jablka. Obojí zahorka smícháme a sváříme. K zahoustlé směsi přidáme cukr a vaříme dále do potřebné hustoty. Plníme do horkých sklenic a povazujeme. Čerpáno z časopisu Sešity domácího hospodaření - Zima se zeptá - od Evy Šafářové z r. 1981

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 08.09.06 vloženo
  • 5631x zobrazeno

Ingredience

  • Na 1 kg jeřabinového protlaku
  • 500 g jablek
  • 1 kg cukru (podle kyselosti jablek)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jeřabinová marmeláda s jablky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz