Recept Jemný křen

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jemný křen

Postup

Nastrouhaný křen smícháme se smetanou, ušlehaným vejcem a zbytkem ingrediencí, a pak vlijeme čtvrt sklenice vody. Za stálého míchání ohřejeme na mírném ohni a uvedeme do varu. Studenou omáčku přelijeme do zavařovací láhve a dáme do chladničky. Podáváme k uzeninám, nebo studenému pečenému masu. Takto zpracovaný křen musíme spotřebovat v krátké době.

Recept je z kategorií: Dipy

Nahlásit recept

  • 21.10.03 vloženo
  • 9154x zobrazeno

Ingredience

  • 1 středně velký křen
  • 1/2 sklenice smetany
  • 1 vejce
  • 1 lžička másla
  • 2 lžíce vinného octa
  • 2 lžíce cukru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jemný křen

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz