Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V kastrolu rozehřejeme máslo, přilijeme smetanu a přisypeme sýr. Zahříváme při mírné teplotě a neustále mícháme, dokud nedosáhneme hladké hustší omáčky. Osolíme a opepříme. Špagety uvaříme v osolené vodě na skus, scedíme a jako vždy si uschováme jednu naběračku vody, v níž se vařily, k naředění výsledného pokrmu. Horké špagety promícháme s máslovou omáčkou a sekanou petrželkou. Povolíme vodou z vaření, dosolíme, dopepříme a zlehka promícháme. Podáváme ihned.
Recept je z kategorií: Těstoviny
čerstvá zelenina a lehké bílé víno
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jemné máslové špagety