Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Med rozpustíme s cukrm a vodou, vlijeme do mouky smíchané s mandlemi. Nakonec přidáme amonium rozpuštěné v rumu. Vypracujeme tuhé těsto, vyválíme, vykrajujeme různé tvary a hned je upečeme. Zdobíme podle vkusu a potřeby.
Recept je z kategorií: Perníky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jemné a snadné perníčky, které se ihned pečou
neobávej se, nedotkla ses mně. Jeden takový recept jsem napsala před rokem pod názvem ¨Severoamerické měkké perníčky¨, které se nemusí nechat odležet, ale několik českých Labužníků je notně zhatilo. Dodnes si myslím, že použili nečištěnou melasu.
V Americe a Kanadě peče tento recept skoro každá rodina a to je pěkných miliónů. Mám ještě recept na ¨Moravské cukroví¨ (perníčky), který se chystám napsat a ty jsou výborné, křupavé a s velkou historií.
Moc Tě zdraví,
Babi ;o)
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Promiň, ja sem seTe nechtela dotknout,
ja jsem jen chtela vedet. či neznáš taký
recept, že se medovníčky mohou hned jíst?
Nic v zlém - děkuji
že se perníčky ihned jí, ale ihned pečou
Běžně se vykrájené perníkové tvary musí
nechat odležet a zaschnout, což se v tomto receptě nemusí.
492 příspěvků 25.1.09 03:43
prosím Tě, které medovníky se mohou hned jíst,
myslím nemusí se odležat, aby změkli, že sou
hned měkké.