Recept Jemná omáčka ke zvěřině

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Zavařeninu, brusinky, obojí šťávu, Worcestershire omáčku, rum, cukr, malounko soli a červené víno dobře promícháme. Potom omáčku opepříme, přidáme citronovou kůru zbavenou bílé části na tenké nudličky nakrájenou a znovu promícháme. Podáváme ke zvěřině jako je srnčí i jelení kýta, hřbet a podobně.

Recept je z kategorií: Studené omáčky

Nahlásit recept

  • 29.01.05 vloženo
  • 5991x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 150g meruňkové zavařeniny
  • 120g naložených brusinek
  • z 1/2 citronu a 1/2 pomeranče šťáva
  • 3 lžíce rumu
  • 1/8l sladkého červeného vína
  • 30-50g cukru
  • trochu Worcestershire omáčky
  • trocha mletého bílého pepře
  • špetka soli
  • trocha na jemné nudličky nakrájené citronové kůry

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jemná omáčka ke zvěřině

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Jemná omáčka ke zvěřině

georgehradec
394 příspěvků 19.8.09 19:19
Re: Jemná omáčka ke zvěřině.

Díky „babi“ jsem objevil bezva omáčku k srnčím medajlonkám. Bylo to skvělé a mohu doporučit.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Mrkvový salát Mrkvový salát
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz