Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zavařeninu, brusinky, obojí šťávu, Worcestershire omáčku, rum, cukr, malounko soli a červené víno dobře promícháme. Potom omáčku opepříme, přidáme citronovou kůru zbavenou bílé části na tenké nudličky nakrájenou a znovu promícháme. Podáváme ke zvěřině jako je srnčí i jelení kýta, hřbet a podobně.
Recept je z kategorií: Studené omáčky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jemná omáčka ke zvěřině
Díky „babi“ jsem objevil bezva omáčku k srnčím medajlonkám. Bylo to skvělé a mohu doporučit.