Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji 200 ml vody, mlékem, osolíme, dobře rozmícháme a důkladně povaříme. Přecedíme, vmícháme smetanu, jemně nastrouhaný křen, podle chuti osladíme a ještě krátce povaříme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).
Recept je z kategorií: Omáčky k masům
vařené hovězí maso a knedlík
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
9.4.20 12:51
Omáčka chutí výborne s guľkami z jahňacieho mäsa a zemiakovou kašou.
Líbí se mi29.6.15 11:15
Výborná jemná chrenová omáčka.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům1.10.13 12:44
Ty nahnědlé oválky jsou pýchavky (osolené, obalené v hladké mouce a osmažené na oleji) podávané namísto tradičního uzeného. Ke křenové omáčce chutnaly výtečně!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jemná křenová omáčka (pro Váhy)
@gejzaklapka, mám dojem, že to mohli byť tieto knedlíky, ale s čerstvou petržlenovou vňaťou.
1 příspěvek 24.5.18 18:59
Chtěl bych se zeptat Lidusky co to ke křenové omáčce uvařila za dobře vypadající kmknedlíky? Předem díky za tip