Recept Jemná hermelínovo-česneková pomazánka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Hermelín uložíme asi na půl hodiny do mrazáku, aby se lépe strouhal. Mezitím velmi drobně nakrájíme cibuli, utřeme česnek se solí a jemně nastrouháme ementál.
Ztuhlý hermelín nahrubo nastrouháme a všechny suroviny promícháme s majonézou a opepříme, případně dosolíme.
Podle potřeby povolíme mlékem nebo šlehačkou (co je v lednici…) a nakonec vmícháme přiměřené množství pažitky.

Podáváme na bagetě nebo toustovém chlebu.

Recept je z kategorií: Sýrové pomazánky


Reklama

Nahlásit recept

  • 05.01.08 vloženo
  • 9491x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g hermelínu
  • 100 g ementálu (nebo Madeland, Primátor apod.)
  • 4-5 stroužků česneku
  • 1 malá cibule
  • 100 g majonézy
  • mléko nebo smetana na případné povolení
  • čerstvá nasekaná pažitka
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • čerstvá zelenina

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jemná hermelínovo-česneková pomazánka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz