Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
lydia Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vejce rozšleháme s cukrem. Přidáme olej, kávu a vaječný likér. Mouku prosijeme, smícháme s práškem do pečiva a vmícháme. Nakonec přidáme mleté oříšky nebo mandle. Nalijeme do vymazané bábovkové formy a pečeme ve vyhřáté troubě, při 170°C asi hodinu. Formu můžeme vymazat máslem a vysypat krystalovým cukrem. Potom bude povrch bábovky tak trochu zkaramelizovaný. Kdo chce, může polít jakoukoliv polevou, nebo jenom pocukruje.
Recept je z kategorií: Bábovky
káva se šlehačkou
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jemná bábovka