Recept Jelení steak s kaštany

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Z kýty nakrájíme 4 porce masa přes vlákno, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, zalijeme olejem a v chladu necháme odležet. Maso vkládáme na rošt nebo pánev a opékáme, až vznikne kůrčička (po 5 minutách z každé strany), zvlášť na másle prohřejeme plátky žampionů a plátky kaštanů. Kaštany vložíme do trouby na suchý plech a necháme prasknout, pak oloupeme slupku a jádro nakrájíme.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 6093x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g jelení kýty
  • 80g oloupaných kaštanů
  • 50g žampionů
  • 40g bylinkového másla
  • 20g oleje
  • mletý pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme společně na talíři se smaženými brambůrkami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jelení steak s kaštany

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz