Recept Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn
Polda
Do oblíbených
Chci uvařit
Tisk
Postup
Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém
základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku
připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.
Recept je z kategorií:
Jelen, srnec, daněk
Nahlásit recept
- 10.11.09 vloženo
- 3774x zobrazeno
Počet porcí
Ingredience
- jelení hřbet 2000 g
- sůl 30 g
- pepř černý 2 g
- olej stolní 150 g
- jalovec 2 g
- olej stolní 250 g
- zelenina kořenová 313 g
- cibule 117 g
- divoké koření 8 g
- citron 333 g
- mouka hladká 150 g
- brusinky 100 g
- rajský protlak 100 g
- švestková povidla 200 g
- perník 100 g
- cukr krystal 50 g
- víno červené 300 g
- žampiony 200 g
- mrkev 625 g
- brokolice 250 g
- rozmarýn 10 g
Doporučená příloha
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Diskuse k receptu Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn