Recept Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Polda Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 10.11.09 vloženo
  • 3967x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • jelení hřbet 2000 g
  • sůl 30 g
  • pepř černý 2 g
  • olej stolní 150 g
  • jalovec 2 g
  • olej stolní 250 g
  • zelenina kořenová 313 g
  • cibule 117 g
  • divoké koření 8 g
  • citron 333 g
  • mouka hladká 150 g
  • brusinky 100 g
  • rajský protlak 100 g
  • švestková povidla 200 g
  • perník 100 g
  • cukr krystal 50 g
  • víno červené 300 g
  • žampiony 200 g
  • mrkev 625 g
  • brokolice 250 g
  • rozmarýn 10 g

Doporučená příloha

  • jemný knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz