Recept Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk

Nahlásit recept

  • 10.11.09 vloženo
  • 3386x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • jelení hřbet 2000 g
  • sůl 30 g
  • pepř černý 2 g
  • olej stolní 150 g
  • jalovec 2 g
  • olej stolní 250 g
  • zelenina kořenová 313 g
  • cibule 117 g
  • divoké koření 8 g
  • citron 333 g
  • mouka hladká 150 g
  • brusinky 100 g
  • rajský protlak 100 g
  • švestková povidla 200 g
  • perník 100 g
  • cukr krystal 50 g
  • víno červené 300 g
  • žampiony 200 g
  • mrkev 625 g
  • brokolice 250 g
  • rozmarýn 10 g

Doporučená příloha

  • jemný knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz