Recept Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém
základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku
připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.11.09 vloženo
  • 3194x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • jelení hřbet 2000 g
  • sůl 30 g
  • pepř černý 2 g
  • olej stolní 150 g
  • jalovec 2 g
  • olej stolní 250 g
  • zelenina kořenová 313 g
  • cibule 117 g
  • divoké koření 8 g
  • citron 333 g
  • mouka hladká 150 g
  • brusinky 100 g
  • rajský protlak 100 g
  • švestková povidla 200 g
  • perník 100 g
  • cukr krystal 50 g
  • víno červené 300 g
  • žampiony 200 g
  • mrkev 625 g
  • brokolice 250 g
  • rozmarýn 10 g

Doporučená příloha

  • jemný knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz