Recept Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém
základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku
připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.

Recept je z kategorií: Jelen, srnec, daněk


Reklama

Nahlásit recept

  • 10.11.09 vloženo
  • 3241x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • jelení hřbet 2000 g
  • sůl 30 g
  • pepř černý 2 g
  • olej stolní 150 g
  • jalovec 2 g
  • olej stolní 250 g
  • zelenina kořenová 313 g
  • cibule 117 g
  • divoké koření 8 g
  • citron 333 g
  • mouka hladká 150 g
  • brusinky 100 g
  • rajský protlak 100 g
  • švestková povidla 200 g
  • perník 100 g
  • cukr krystal 50 g
  • víno červené 300 g
  • žampiony 200 g
  • mrkev 625 g
  • brokolice 250 g
  • rozmarýn 10 g

Doporučená příloha

  • jemný knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony a zeleninou a jemným kn

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz