Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V hrnci rozehrejte kousek másla, na ne nasypte karí a krátce orestujte. Na pánvi rozehrejte zbytek másla a na nem opecte maso do hneda. Opecené dejte do hrnce s karím, pridejte k nemu zázvor a vývar. Duste pod poklickou asi 15 minut. K masu pridejte zelí a duste dalsích 5 minut. Zelí musí být mekké ale stále "al dente". Smetanu smíchejte s maizenou a za stálého míchání ji nalejte do hrnce. Varte ca.1 minutu a dochutte solí a peprem. Jehnecí maso se dá nahradit veprovým masem. V tom prípade se doba dusení prodlouzí.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí v zelí