Recept Jehněčí šašlik

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, přisypeme kousek sekané cibulky s kytkou petrželky, vše zakapeme octem, promačkáme, přikryjeme a necháme marinovat v chladu nejméně tři hodiny. Pak napícháme na špízek kousky masa střídavě s kolečky cibule a baklažánu. Zvolna opékáme na grilu nebo na pánvi asi 20 minut. Na talíři polijeme rozpuštěným máslem, obložíme krájenou zeleninou, citronem, doplníme kečupem a čerstvým pečivem.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 26.04.02 vloženo
  • 11357x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g jehněčí kýty
  • 200 g cibule
  • 100 g másla
  • 250 g baklažánů
  • pórek
  • rajčata
  • kyselá okurka
  • citron
  • ostrý kečup
  • mletý pepř
  • ocet
  • petrželka
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jana258 10.1.18 13:56

Každá vesnice má svůj recept a každý je zaručeně originál. Jinak nic moc, jsou lepší.

Odkaz na uvaření

Jana258 10.1.18 13:51

Každá druhá vesnice má svůj oblíbený recept na šašlik. A každý je originál… co víc dodat.

Diskuse k receptu Jehněčí šašlik

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz