Recept Jehněčí šašlik

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, přisypeme kousek sekané cibulky s kytkou petrželky, vše zakapeme octem, promačkáme, přikryjeme a necháme marinovat v chladu nejméně tři hodiny. Pak napícháme na špízek kousky masa střídavě s kolečky cibule a baklažánu. Zvolna opékáme na grilu nebo na pánvi asi 20 minut. Na talíři polijeme rozpuštěným máslem, obložíme krájenou zeleninou, citronem, doplníme kečupem a čerstvým pečivem.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 26.04.02 vloženo
  • 9116x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g jehněčí kýty
  • 200 g cibule
  • 100 g másla
  • 250 g baklažánů
  • pórek
  • rajčata
  • kyselá okurka
  • citron
  • ostrý kečup
  • mletý pepř
  • ocet
  • petrželka
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jana258 10.01.18 13:56

Každá vesnice má svůj recept a každý je zaručeně originál. Jinak nic moc, jsou lepší.

Odkaz na uvaření

Jana258 10.01.18 13:51

Každá druhá vesnice má svůj oblíbený recept na šašlik. A každý je originál… co víc dodat.

Diskuse k receptu Jehněčí šašlik

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz