Recept Jehněčí šašlik

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, přisypeme kousek sekané cibulky s kytkou petrželky, vše zakapeme octem, promačkáme, přikryjeme a necháme marinovat v chladu nejméně tři hodiny. Pak napícháme na špízek kousky masa střídavě s kolečky cibule a baklažánu. Zvolna opékáme na grilu nebo na pánvi asi 20 minut. Na talíři polijeme rozpuštěným máslem, obložíme krájenou zeleninou, citronem, doplníme kečupem a čerstvým pečivem.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 26.04.02 vloženo
  • 9393x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g jehněčí kýty
  • 200 g cibule
  • 100 g másla
  • 250 g baklažánů
  • pórek
  • rajčata
  • kyselá okurka
  • citron
  • ostrý kečup
  • mletý pepř
  • ocet
  • petrželka
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jana258 10.1.18 13:56

Každá vesnice má svůj recept a každý je zaručeně originál. Jinak nic moc, jsou lepší.

Odkaz na uvaření

Jana258 10.1.18 13:51

Každá druhá vesnice má svůj oblíbený recept na šašlik. A každý je originál… co víc dodat.

Diskuse k receptu Jehněčí šašlik

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz