Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Brambory důkladně omyjeme a 10 min. vaříme v osolené vodě. Fazolové lusky připravíme podle návodu na obalu. 2. Troubu předehřejeme na 200 °C. Šalotku a česnek oloupeme, najemno posekáme, promícháme s tvarohem, minerálkou, solí a pepřem. Estragon omyjeme a osušíme, lístky otrháme, najemno posekáme a přidáme do tvarohu. 3. Brambory scedíme a necháme sejít páru. Zabalíme je do alobalu a dáme asi na 10 min. dopéct do trouby. 4. Rozmarýn omyjeme, osušíme a nahrubo posekáme. Jehněčí maso omyjeme, osušíme a na oleji ze všech stran asi 8 min. opékáme. Přidáme rozmarýn, osolíme a opepříme. Maso nakrájíme a spolu s bramborami a fazolkami rozdělíme na talíře. Podáváme s tvarohem.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehnečí s fazolkami