Recept Jehněčí s brokolicovým salátem a penne

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Jehněčí maso nakrájíme na jednotlivé kotletky, potřeme lisovaným česnekem, okořeníme barevným pepřem, sekaným tymiánem a osolíme. Necháme marinovat v oleji, nejlépe přes noc. Pečeme na grilu po obou stranách. Brokolici rozdělíme na menší růžičky a uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Necháme vychladnout. Mezitím uvaříme těstoviny (penne) v osolené vodě s olivovým olejem a také necháme vychladnout. Vše dáme do mísy a zalijeme zálivkou: majolku s mlékem prošleháme a ochutíme solí a pepřem. Vše dohromady dobře promícháme. Podáváme vychlazené a s pečenými kotletkami.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 3078x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g jehněčí kýty s kostí
  • 8 stroužků česneku
  • svazek čerstvého tymiánu
  • sůl
  • olej drcený barevný pepř
  • 400 g brokolice
  • 130 g těstovin (penne)
  • olivový olej
  • *zálivka:*
  • 200 g majolky
  • 2 dl mléka
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí s brokolicovým salátem a penne

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz