Recept Jehněčí ragú

Norská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do pekáče nebo hluboké pánve rozložíme vrsty masa a kapusty, osolíme a opepříme a zalijeme vařící vodou. Přikryjeme a dusíme nejméně 30 minut, až je maso měkké. Znovu dochutíme solí a pepřem, zahustíme moukou rozmíchanou s troškou vody a vaříme tak dlouho, až omáčka zhoustne. Zdroj: kamarád žijící v Norsku Recept nemám vyzkoušený.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 06.02.07 vloženo
  • 9455x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg jehněčího masa nakrájeného na kousky
  • 1 kg kapusty (nebo zelí) rozdělené na listy
  • 1 lžíce hrubé mouky
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
jasonka
16 příspěvků 24.11.12 21:46

Rychlé a jednoduché a velmi dobré!

mixtionnant
54 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Jehněčí ragú

Tohle ano! Zkusíme!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Houbová smaženice Houbová smaženice
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz