Recept Jehněčí ragú

gegina Norská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do pekáče nebo hluboké pánve rozložíme vrsty masa a kapusty, osolíme a opepříme a zalijeme vařící vodou. Přikryjeme a dusíme nejméně 30 minut, až je maso měkké. Znovu dochutíme solí a pepřem, zahustíme moukou rozmíchanou s troškou vody a vaříme tak dlouho, až omáčka zhoustne. Zdroj: kamarád žijící v Norsku Recept nemám vyzkoušený.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 06.02.07 vloženo
  • 12512x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg jehněčího masa nakrájeného na kousky
  • 1 kg kapusty (nebo zelí) rozdělené na listy
  • 1 lžíce hrubé mouky
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Jehněčí ragú

jasonka
16 příspěvků 24.11.12 21:46

Rychlé a jednoduché a velmi dobré!

mixtionnant
54 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Jehněčí ragú

Tohle ano! Zkusíme!

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz