Recept Jehněčí ragú

gegina Norská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do pekáče nebo hluboké pánve rozložíme vrsty masa a kapusty, osolíme a opepříme a zalijeme vařící vodou. Přikryjeme a dusíme nejméně 30 minut, až je maso měkké. Znovu dochutíme solí a pepřem, zahustíme moukou rozmíchanou s troškou vody a vaříme tak dlouho, až omáčka zhoustne. Zdroj: kamarád žijící v Norsku Recept nemám vyzkoušený.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 06.02.07 vloženo
  • 11546x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg jehněčího masa nakrájeného na kousky
  • 1 kg kapusty (nebo zelí) rozdělené na listy
  • 1 lžíce hrubé mouky
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Jehněčí ragú

jasonka
16 příspěvků 24.11.12 21:46

Rychlé a jednoduché a velmi dobré!

mixtionnant
54 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Jehněčí ragú

Tohle ano! Zkusíme!

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Štika na smetaně Štika na smetaně
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz