Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gegina Norská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do pekáče nebo hluboké pánve rozložíme vrsty masa a kapusty, osolíme a opepříme a zalijeme vařící vodou. Přikryjeme a dusíme nejméně 30 minut, až je maso měkké. Znovu dochutíme solí a pepřem, zahustíme moukou rozmíchanou s troškou vody a vaříme tak dlouho, až omáčka zhoustne. Zdroj: kamarád žijící v Norsku Recept nemám vyzkoušený.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí ragú
16 příspěvků 24.11.12 21:46
Rychlé a jednoduché a velmi dobré!
54 příspěvků 25.1.09 03:43
Tohle ano! Zkusíme!