Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Šalotku a česnek posekáme. Feferonky omyjeme, očistíme a pokrájíme na kolečka. 2. Maso pokrájíme na kostky a opečeme na oleji. Přidáme polovinu šalotky, česneku, feferonek, rajčat a máty a podusíme. Přidáme masovou šťávu a asi 20 min. dusíme. Vmícháme zakysanou smetanu a víno. Osolíme a opepříme. 3. Zbylou šalotku, česnek a hřebíček osmahneme na omastku. Přdáme rýži, zalijeme vývarem, vmícháme kari. Rýži necháme asi 15 min. vařit na velmi mírném ohni, osolíme. Jednotlivé porce upěchujeme do formy a poté vyklopíme na talíř. Obložíme ragú.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí ragú po malajsku