Recept Jehněčí, nebo kůzlečí řízečky

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a podusíme na másle. Podléváme je vodou smíchanou s borovičkou. Měkké řízky necháme vychladnouta potom je obalujeme v našlehaných vejcích a ve strouhance. Usmažíme je po obou stranách na oleji do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší a jarním salátem.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 11.04.06 vloženo
  • 4873x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky z jehněčí kýty nakrájené proti vláknu a každý vážíci asi 150 g
  • 100 g másla
  • 0.5 dl borovičky
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • mletý pepř a sůl podle chuti
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí, nebo kůzlečí řízečky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz