Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Maso omyjeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Česnek nadrobno pokrájíme. Bylinky posekáme. Smícháme s česnekem a citronovou kůrou, rozdělíme na maso a přitiskneme. 2. Troubu předehřejeme na 250 °C. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Povaříme je asi 3 min. v osolené vodě, scedíme a narovnáme do vymaštěné formy. Mírně opepříme. Navrch rozložíme maso a plátky citronu. Pečeme v troubě 15 min. Pak snížíme teplotu na 180 °C a pečeme dalších 20 min. 3. Fazolové lusky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Máslo rozpustíme a polijeme fazolky, posypeme petrželkou. Podáváme s jehněčím, ozdobené rozmarýnem.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí kotlety v bylinkách