Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Hrubou mouku smícháme s parmazánem, kotlety omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a rozmarýnem. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a mouce s parmazánem. Smažíme na horkém oleji 3 min. 2. Omytou a osušenou pažitku na krájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme na horké máslo a krátce podusíme. Přidáme sůl a cukr, zalijeme vínem a dusíme ještě 5 min. Vmícháme zakysanou smetanu a pažitku. 3. Kotlety na talíři obložíme cibulí.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Vynikající přílohou jsou brambory pečené na plechu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
7.10.18 20:51
Sice jsem neměl tymián a pažitku jsem nahradil natí jarní cibulky, ale i tak to bylo naprosto vynikající. A ten dip je skvělý určitě i k jiným příležitostem.
Líbí se mi14.4.13 21:05
Výborné jídlo. Ono to ani nejde jinak, když se podíváte na ingredience.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 7 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí kotlety s cibulí