Recept Jehněčí kotlety po florentsku

Sarah Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kotlety vykostíme, trochu naklepeme, osolíme a na oleji opečeme po obou stranách. Pak je vyjmeme a uložíme na teplé místo. V tomtéž tuku zpěníme pokrájenou cibuli a když zesklovatí, přidáme kotlety a zalijeme vínem, které necháme zčásti vydusit. Pak přilijeme smetanu, citrónovou šťávu, trochu osolíme, opepříme a povaříme do zhoustnutí.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 7901x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 jehněčí kotlety
  • 2 cibule
  • 2 dl bílého vína
  • 2 dl smetany
  • 1 citron
  • 2 lžíce oleje
  • sůl, bílý pepř

Doporučená příloha

  • bramborová kaše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotlety po florentsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz