Recept Jehněčí kotletky v kožíšku

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hřbet naporcujeme na kotletky, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Pak je obalíme v mouce a namočíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem, kořením a špetkou soli. Strouhanku promícháme s ořechy a obalujeme v ní kotletky z obou stran. Smažíme dozlatova ve fritéze.

Recept je z kategorií: Skopové maso

Nahlásit recept

  • 07.09.07 vloženo
  • 4589x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg jehněčích kotletek
  • sůl, pepř
  • olej
  • hl. mouka
  • 3 vejce
  • 3 PL mléka
  • 1 ČL provensálského koření
  • 3 PL strouhaných vlašských ořechů
  • hrubší strouhanka
  • tuk na smažení

Doporučená příloha

  • vařené brambory a dušený špenát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotletky v kožíšku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Jahodový pohár Jahodový pohár
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz