Recept Jehněčí kotleta

aneb Jehněčí kotlety

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Jehněčí kotleta

Postup

1. Kotlety opláchneme, osušíme a po okrajích nařízneme. Rozmícháme ocet, červené víno, sůl, pepř a rozmarýn. Zašleháme olej. Do marinády kotlety naložíme na 2 hodiny. 2. Kotlety vyjmeme, otřeme a opéká­me na rožni 5-7 minut z každé strany.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 18.06.02 vloženo
  • 18166x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 dvojité jehněčí kotlety po 150 g
  • 100 ml balzámového octa
  • 5 lžic červeného vína
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce sekaného rozmarýnu
  • 5 lžic olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotleta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz