Recept Jehněčí kotleta

aneb Jehněčí kotlety

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Jehněčí kotleta

Postup

1. Kotlety opláchneme, osušíme a po okrajích nařízneme. Rozmícháme ocet, červené víno, sůl, pepř a rozmarýn. Zašleháme olej. Do marinády kotlety naložíme na 2 hodiny. 2. Kotlety vyjmeme, otřeme a opéká­me na rožni 5-7 minut z každé strany.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 18.06.02 vloženo
  • 15622x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 dvojité jehněčí kotlety po 150 g
  • 100 ml balzámového octa
  • 5 lžic červeného vína
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce sekaného rozmarýnu
  • 5 lžic olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí kotleta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz