Recept Jehněčí guláš s okurkami

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Jehněčí maso nakrájíme na menší kousky, kosti pokud možno vybereme. Na rendlíčku osmažíme drobně nakrájenou cibulku, zasypeme lžičkou papriky, vložíme maso a dusíme doměkka. Když je poloměkké, osolíme, přidáme okurky nakrájene na tenké plátky a vše dovaříme. Nakonec šťávu zaprášíme moukou.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 7858x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g jehněčího předního
  • 2 menší cibule
  • lžička papriky
  • sůl
  • 250 g sladkokyselých okurek
  • trocha mouky.

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí guláš s okurkami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz