Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Citron důkladně omyjeme, kůru ostrouháme a šťávu vymačkáme. Šalotku a česnek oloupeme a najemno nasekáme. 1 snítku máty omyjeme, vysušíme, lístky otrháme a nakrájíme. Vše smícháme s olivovým olejem a opepříme. 2. Maso potřeme marinádou a položíme do mělké misky. Přikryté necháme několik hodin, nejlépe přes noc, v chladu. 3. Jehněčí biftek necháme okapat a 10 - 15 minut jej grilujeme za občasného potírání marinádou a obracení. Krátce před koncem grilování biftek osolíme. 4. Zbylé snítky máty omyjeme, osušíme, otrháme lístky a bifteky jimi ozdobíme.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
K jehněčím biftekům se hodí grilovaná rajčata.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jehněčí bifteky s mátou a citronem
383 příspěvků 25.1.09 03:43
moc nam to chutnalo, muzu doporucit, budeme je delat znova!!