Recept Jednoduchý losos

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Jednoduchý losos

Postup

Vsechny ingredience krome lososa dejte do kastrolu, privedte k varu a varte pomalým varem 8-10 minut. Do jiného kastrolu dejte porce lososa tak aby mezi nimi byly mezery. Precedte varící nálev na lososa, zakryjte poklickou a nechte stát 10 minut. Losos je hotov. Vyjmete opatrne porce z nálevu a podávejte se spenátem a brambory nebo s jinou, treba holandskou, omáckou. Losos se dá podávat i za studena prípadne potren zelém a ozdoben citronem a koprem jako na snímku.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 21.11.06 vloženo
  • 59880x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce lososa á 100 g, bez kuze a kostí
  • 8 dl rybího vývaru (z kostky)
  • 1 dl suchého bílého vína
  • 5-6 kulicek bílého pepre
  • snítka kopru
  • 1 malá mrkev nakrájená na plátky
  • kousek pórku nakrájený na plátky

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jednoduchý losos

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Jahodový pohár Jahodový pohár
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz