Recept Játrový špíz s rýží a klíčkovým salátem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Játrový špíz s rýží a klíčkovým salátem

Postup

1. Rýži uvaříme podle návodu na obalu, slijeme. Játra opláchneme studenou vodou, osušíme a rozkrájíme na kostky o velikosti asi 2 cm. Cibuli oloupeme, pokrájíme na osminky. Jablka rozčtvrtíme a vyřízneme jádřinec a také nakrájí­me na osminky. Meloun necháme okapat. 2. Všechny přísady napichujeme střídavě s játry na jehly a opékáme ze všech stran na rozehřátém oleji asi 6 min. Osolíme, opepříme. 3. Sójové klíčky omyjeme, necháme okapat. Pomeranče oloupeme, pokrájíme na plátky. Obojí promícháme. Jogurt smícháme s citrono­vou šťávou, osolíme a opepříme a vmíchame do salátu. Špíz s rýží upravíme na talíře a podáváme se salátem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 10.11.01 vloženo
  • 3603x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g rýže natural
  • 500 g telecích jater
  • 130 g cibule
  • 1 jablko
  • 200 g kompotových melounových kostek
  • 3 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 200 g sójových klíčků
  • 2 pomeranče
  • 200 g jogurtu
  • citronová šťáva

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játrový špíz s rýží a klíčkovým salátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz