Recept Játrové rolky

ji, odposlechnuto Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra rozkrájíme na větší kousky, posypeme kořením, promícháme a klademe na rozložené plátky slaniny. Zarolujeme a skládáme na pekáček s cibulí, pokrájenou na plátky. Podlejeme vodou, dle vlastního uvážení posypeme gril. kořením a zakryté šoupneme do trouby péct. Na jak dlouho nevím, nikdy jsem to nestopovala, prostě až je to hotové.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 30.08.07 vloženo
  • 2830x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod. + peĂ„Ĺ

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 gr. drůbežích jater
  • 300 gr. anglické slaniny, nakrájené na jemné plátky
  • 1 cibule
  • grilovací koření, šálek vody na podlití

Doporučená příloha

  • u nás šťouchané brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játrové rolky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Játrové rolky

danda
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky - ji :-)

nedávno jsem je připravovala, sice na pánvi, ale i s grilovacím kořením, dnes se už do směsí glutamán většinou nepřidává, a byla moc dobrá, chutnala nám k nim JolaninaCesnaková pasta

danda
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky
bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky

Já tedy vnitřnosti vůbec nejím ani nepřipravuji, ale pokud si vzpomínám, játra by se před přípravou vůbec neměla solit, aby neztrvrdla - a grilovací kořenící směsi ve velké většině sůl obsahují… proto bych raději volila směs bez glutamátu a soli a ta játra posolila až těsně před servírováním.
Třeba to bude dobré - ale já to nezkusím, bohužel…

Muchacho
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky

Je mi líto, ale chtěl bych požádat všechny labužníky o co nejméně náročné recepty na enegii. Ještě snad nebylo nikdy tak zvláštně. A bude ještě zvláštněji.
Omlouvám se , ale podle mne je to tak. Rozmyslím si kdy a na jak dlouho zapnu el. troubu. Zdravím.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Žloutkové věnečky

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz