Recept Játrové rolky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra rozkrájíme na větší kousky, posypeme kořením, promícháme a klademe na rozložené plátky slaniny. Zarolujeme a skládáme na pekáček s cibulí, pokrájenou na plátky. Podlejeme vodou, dle vlastního uvážení posypeme gril. kořením a zakryté šoupneme do trouby péct. Na jak dlouho nevím, nikdy jsem to nestopovala, prostě až je to hotové.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 30.08.07 vloženo
  • 2758x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod. + peĂ„Ĺ

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 gr. drůbežích jater
  • 300 gr. anglické slaniny, nakrájené na jemné plátky
  • 1 cibule
  • grilovací koření, šálek vody na podlití

Doporučená příloha

  • u nás šťouchané brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játrové rolky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Játrové rolky

danda
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky - ji :-)

nedávno jsem je připravovala, sice na pánvi, ale i s grilovacím kořením, dnes se už do směsí glutamán většinou nepřidává, a byla moc dobrá, chutnala nám k nim JolaninaCesnaková pasta

danda
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky
bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky

Já tedy vnitřnosti vůbec nejím ani nepřipravuji, ale pokud si vzpomínám, játra by se před přípravou vůbec neměla solit, aby neztrvrdla - a grilovací kořenící směsi ve velké většině sůl obsahují… proto bych raději volila směs bez glutamátu a soli a ta játra posolila až těsně před servírováním.
Třeba to bude dobré - ale já to nezkusím, bohužel…

Muchacho
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Játrové rolky

Je mi líto, ale chtěl bych požádat všechny labužníky o co nejméně náročné recepty na enegii. Ještě snad nebylo nikdy tak zvláštně. A bude ještě zvláštněji.
Omlouvám se , ale podle mne je to tak. Rozmyslím si kdy a na jak dlouho zapnu el. troubu. Zdravím.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz