Recept Játrová směs (pro Váhy)

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Slaninu pokrájíme na nudličky a rožkvaříme. Přidáme cibuli pokrájenou na půlkolečka a zpěníme ji. Doplníme očištěnými, na hranolky pokrájenými játry a za stálého míchání osmahneme. Pak vmícháme hranolky uzeniny, znovu osmahneme a společně podusíme. Dochutíme sójovou omáčkou, kořením, osolíme a nakonec vmícháme nudličky mandlí. Prohřejeme, rozdělíme na porce a podáváme s rýží a zeleninovým salátem. *Tip:* Chceme-li více šťávy, přidáme malé množství vývaru, ve kterém jsme rozmíchali škrobovou moučku, a krátce povaříme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 14.10.04 vloženo
  • 5995x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g drůbežích jater
  • 100 g anglické slaniny
  • 150 g uzeniny
  • 3 cibule
  • sójová omáčka
  • mletý zázvor
  • 1 PL spařených, oloupaných a nasekaných mandlí
  • kari koření
  • sůl.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játrová směs (pro Váhy)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Houbová smaženice

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz