Recept Játrová pomazánka - paštika (na lokše)

anickav Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Slaninu i pečienku pomelieme, osolíme, okoreníme, pridáme trochu cesnaku. Dáme do pohárov, zaviečkujeme a sterilizujem asi 1 hod. pri 80 stupňoch. Ak chceme možno po 48 hodinách ako ostatné masové výrobky ešte raz sterilizovať. Máme v zásobe hotový výrobok, ktorý možno použiť na natieranie zemiakových lokší, príp. aj na chleba. Skúšala som aj iné ochutenie - iné koreniny - ale takýto spôsob nám vyhovuje najviac - zachová sa chuť pečienky.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 21.02.07 vloženo
  • 8191x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g játra (pečienka = pečeň) kuracia alebo i bravčová
  • 800 g slanina- na vytápanie masti
  • soľ
  • čierne korenie - pepř
  • 3-4 strúčiky cesnaku - podľa chuti

Doporučená příloha

  • lokše, kyslá kapusta, feferónka, vínko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játrová pomazánka - paštika (na lokše)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz