Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na tuku zpěníme cibulku a přidáme na kostičky nakrájená játra. Okořeníme kmínem, špetkou majoránky, a pepřem. Játra opečeme, podlijeme vývarem a podusíme asi 8 minut. Játra umeleme na masovém strojku, nebo v robotě. Připravíme zásmažku a tu za stálého míchání zalijeme játry a je-li zapotřeby, tak trochou vývaru. Povaříme a nakonec osolíme. Podáváme s rýží nebo knedlíky možná podle receptu "ZDE":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=21380
Recept je z kategorií: Omáčky ryze české
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Játrová omáčka - moje oblíbená