Recept Játrová omáčka - moje oblíbená Pra

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Játrová omáčka - moje oblíbená

Postup

Na tuku zpěníme cibulku a přidáme na kostičky nakrájená játra. Okořeníme kmínem, špetkou majoránky, a pepřem. Játra opečeme, podlijeme vývarem a podusíme asi 8 minut. Játra umeleme na masovém strojku, nebo v robotě. Připravíme zásmažku a tu za stálého míchání zalijeme játry a je-li zapotřeby, tak trochou vývaru. Povaříme a nakonec osolíme. Podáváme s rýží nebo knedlíky možná podle receptu "ZDE":https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=21380

Recept je z kategorií: Omáčky ryze české

Nahlásit recept

  • 12.02.06 vloženo
  • 42428x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 20 g sádla
  • 50 g cibule
  • 150 g jater
  • kmín
  • pepř
  • majoránka
  • sůl
  • zásmažka z 30 g sádla + 30 g mouky
  • zeleninový vývar dle potřeby

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játrová omáčka - moje oblíbená

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Karbanátky Karbanátky
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz