Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Játra nakrájíme na tenké řízky, trošku opepříme, obalíme hladkou moukou a na oleji zprudka po obou stranách opečeme. Játra vyjmeme a položíme na teplý talíř. Do zbylého výpeku vlijeme část brusinkového kompotu s trochou vody a dobře promícháme. Prohřáté přelijeme přes játra, která až nyní osolíme. Játra ozdobíme hruškami, předvařenými v horké, citronem okyselé vodě. Vydlabané půlky hrušek naplníme zbývajícím brusinkovým kompotem. Čerpáno z mimořádného čísla Praktické ženy - Ovoce a zelenina z naší zahrádky (1997).
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
opečené nebo vařené brambory a opečená klobása
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Játra zdobená hruškami