Recept Játra v bramboráku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Odblaněná játra nakrájíme na kostičky a na cibuli podusíme doměkka. Mezitím usmažíme staré dobré bramboráky. Játra dochutíme solí, pepřem, drceným česnekem a i se šťávou je klademe vždy na jednu polovinu bramboráku. Druhou přes náplň přehneme. Podáváme s nakrájenými rajčaty a cibulí.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 8603x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g hovězích jater
  • 1 cibule
  • brambory
  • mouka
  • vejce
  • česnek
  • majoránka
  • rajčata
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra v bramboráku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz