Recept Játra v bramboráku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Odblaněná játra nakrájíme na kostičky a na cibuli podusíme doměkka. Mezitím usmažíme staré dobré bramboráky. Játra dochutíme solí, pepřem, drceným česnekem a i se šťávou je klademe vždy na jednu polovinu bramboráku. Druhou přes náplň přehneme. Podáváme s nakrájenými rajčaty a cibulí.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 8481x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g hovězích jater
  • 1 cibule
  • brambory
  • mouka
  • vejce
  • česnek
  • majoránka
  • rajčata
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra v bramboráku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz