Recept Játra podle benátského způsobu Pra

bedla Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Telecí játra odblaníme, nakrájíme na malé tenké řízečky a smažíme ve směsi rozpuštěného másla s olejem. Během smažení přidáme mladou sekanou cibulku a jemně sekanou petrželku. Až jsou játra hotova na talíři solíme a pepříme. Dobrou chuť. Zdroj: Kuchařka z počátku minulého století

Recept je z kategorií: Historické recepty

Nahlásit recept

  • 05.09.07 vloženo
  • 5904x zobrazeno

Ingredience

  • Telecí játra podle strávníků
  • olej
  • máslo
  • mladá cibulka
  • čerstvá petrželka
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra podle benátského způsobu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz