Recept Játra podle benátského způsobu Pra

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Telecí játra odblaníme, nakrájíme na malé tenké řízečky a smažíme ve směsi rozpuštěného másla s olejem. Během smažení přidáme mladou sekanou cibulku a jemně sekanou petrželku. Až jsou játra hotova na talíři solíme a pepříme. Dobrou chuť. Zdroj: Kuchařka z počátku minulého století

Recept je z kategorií: Historické recepty

Nahlásit recept

  • 05.09.07 vloženo
  • 5526x zobrazeno

Ingredience

  • Telecí játra podle strávníků
  • olej
  • máslo
  • mladá cibulka
  • čerstvá petrželka
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra podle benátského způsobu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hermelín ve víně

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz