Recept Játra podle benátského způsobu Pra

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Telecí játra odblaníme, nakrájíme na malé tenké řízečky a smažíme ve směsi rozpuštěného másla s olejem. Během smažení přidáme mladou sekanou cibulku a jemně sekanou petrželku. Až jsou játra hotova na talíři solíme a pepříme. Dobrou chuť. Zdroj: Kuchařka z počátku minulého století

Recept je z kategorií: Historické recepty

Nahlásit recept

  • 05.09.07 vloženo
  • 5415x zobrazeno

Ingredience

  • Telecí játra podle strávníků
  • olej
  • máslo
  • mladá cibulka
  • čerstvá petrželka
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra podle benátského způsobu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz