Recept Játra podle benátského způsobu Pra

bedla Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Telecí játra odblaníme, nakrájíme na malé tenké řízečky a smažíme ve směsi rozpuštěného másla s olejem. Během smažení přidáme mladou sekanou cibulku a jemně sekanou petrželku. Až jsou játra hotova na talíři solíme a pepříme. Dobrou chuť. Zdroj: Kuchařka z počátku minulého století

Recept je z kategorií: Historické recepty

Nahlásit recept

  • 05.09.07 vloženo
  • 5730x zobrazeno

Ingredience

  • Telecí játra podle strávníků
  • olej
  • máslo
  • mladá cibulka
  • čerstvá petrželka
  • sůl
  • pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra podle benátského způsobu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz