Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Játra nakrájíme asi na 1cm silné plátky, obalíme je v mouce a po obou stranách prudce opečeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, petrželku a mícháme zvolna, aby se cibule nespálila a ještě asi 10 minut smažíme. Za tu dobu jsou játra propečená a cibule zezlátlá. Hotová játra zalijeme bílým vínem, zastříkneme několika kapkami tabasca a osolíme.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
Podáváme s bramborem (opečeným) a rajským salátem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Játra na víně
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Všechny chuťové buňky se radovaly.