Recept Játra na víně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra nakrájíme asi na 1cm silné plátky, obalíme je v mouce a po obou stranách prudce opečeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, petrželku a mícháme zvolna, aby se cibule nespálila a ještě asi 10 minut smažíme. Za tu dobu jsou játra propečená a cibule zezlátlá. Hotová játra zalijeme bílým vínem, zastříkneme několika kapkami tabasca a osolíme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 6678x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřových jater
  • 80g másla
  • 2 cibule
  • hladká mouka
  • sekaná petrželka
  • sůl
  • 1dl bílého vína
  • tabasco

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborem (opečeným) a rajským salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
milena
2 příspěvky 25.01.09 03:43
...

Všechny chuťové buňky se radovaly.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz