Recept Játra na cibulce v pomalém hrnci

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

játra nakrájíme na kousky cca 3*2 cm dáme do pomalého hrnce přidáme najemno pokrájenou cibuli, kmín a vodu do které jsme dobře rozmíchali hladkou mouku a vše dobře promícháme. Vaříme na stupeň II. hight cca 2,5 hodiny. Nakonec osolíme a dobře promícháme. Podáváme s rýží.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 29.03.07 vloženo
  • 8437x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2,5hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800g vepřových jater
  • 1 střední cibule
  • 1 lžíce kmínu
  • 600ml vody
  • 5 lžic hladké mouky
  • 1,5 rovné lžíce soli

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra na cibulce v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz