Recept Játra na cibulce v pomalém hrnci

sovicka16 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

játra nakrájíme na kousky cca 3*2 cm dáme do pomalého hrnce přidáme najemno pokrájenou cibuli, kmín a vodu do které jsme dobře rozmíchali hladkou mouku a vše dobře promícháme. Vaříme na stupeň II. hight cca 2,5 hodiny. Nakonec osolíme a dobře promícháme. Podáváme s rýží.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 29.03.07 vloženo
  • 11748x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2,5hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800g vepřových jater
  • 1 střední cibule
  • 1 lžíce kmínu
  • 600ml vody
  • 5 lžic hladké mouky
  • 1,5 rovné lžíce soli

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra na cibulce v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz