Recept Játra madame Olgy

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra nakrájíme na plátky, okořeníme, opečeme na oleji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky. Přidáme krájenou cibuli, krájenou feferonku a dusíme. Asi po 15 minutách přidáme lečo i s nálevem, hrášek a lehce podusíme. Nakonec osolíme. Játra podáváme přelité směsí a navrch klademe sázená vejce.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 7289x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřových jater
  • 50g slaniny
  • 5 lžic oleje
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 1 sklenice zeleninového leča
  • 50 g sterilovaného hrášku
  • feferonka
  • 5 vajec

Doporučená příloha

  • Příloha - hranolky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra madame Olgy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz