Recept Játra madame Olgy

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra nakrájíme na plátky, okořeníme, opečeme na oleji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky. Přidáme krájenou cibuli, krájenou feferonku a dusíme. Asi po 15 minutách přidáme lečo i s nálevem, hrášek a lehce podusíme. Nakonec osolíme. Játra podáváme přelité směsí a navrch klademe sázená vejce.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 7445x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřových jater
  • 50g slaniny
  • 5 lžic oleje
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 1 sklenice zeleninového leča
  • 50 g sterilovaného hrášku
  • feferonka
  • 5 vajec

Doporučená příloha

  • Příloha - hranolky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra madame Olgy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Mrkvový salát Mrkvový salát
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Hruškový koláč Hruškový koláč
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz