Recept Játra madame Olgy

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra nakrájíme na plátky, okořeníme, opečeme na oleji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky. Přidáme krájenou cibuli, krájenou feferonku a dusíme. Asi po 15 minutách přidáme lečo i s nálevem, hrášek a lehce podusíme. Nakonec osolíme. Játra podáváme přelité směsí a navrch klademe sázená vejce.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 7539x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřových jater
  • 50g slaniny
  • 5 lžic oleje
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 1 sklenice zeleninového leča
  • 50 g sterilovaného hrášku
  • feferonka
  • 5 vajec

Doporučená příloha

  • Příloha - hranolky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra madame Olgy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Jahodový pohár Jahodový pohár
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz