Recept Játra madame Olgy

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra nakrájíme na plátky, okořeníme, opečeme na oleji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky. Přidáme krájenou cibuli, krájenou feferonku a dusíme. Asi po 15 minutách přidáme lečo i s nálevem, hrášek a lehce podusíme. Nakonec osolíme. Játra podáváme přelité směsí a navrch klademe sázená vejce.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 7668x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřových jater
  • 50g slaniny
  • 5 lžic oleje
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 1 sklenice zeleninového leča
  • 50 g sterilovaného hrášku
  • feferonka
  • 5 vajec

Doporučená příloha

  • Příloha - hranolky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Játra madame Olgy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz