Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejdříve uvaříme kroupy, které propláchneme a necháme okapat. Uvařené kroupy smícháme s procezenou vepřovou krví. Na polévku použijeme část vepřového laloku nebo i kousek plecka. Nakrájené maso uvaříme doměkka spolu s játry. Máme-li vývar, kde se vařily jitrnice nebo ovar, tak do něj zavaříme směs masa, jater, krve a krup. Neustále polévku mícháme, aby se krev dobře zavařila a přitom nesrazila. Polévku osolíme, dochutíme utřeným česnekem, pepřem, novým kořením, mletým zázvorem a majoránkou.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Jaternicová zabíjačková polévka