Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Japonská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Odříznout nohy hub a rozčtvrtit je. Očistit papriky a používáte-li zelené, tak je nakrájet každou na 6 dílků. Na rozpálenou pánev položit stehýnka kůží dolů a opražit je, až je kůže křupavá a zlatohnědá. Obrátit kuře a osmažit ho na druhé straně. Do pánve přidat houby a papriky. Když je kuře propečené, přidat sójovou omáčku a víno. Obracet maso i zeleninu během smažení. Když omáčka zhoustne, tak vyjmout maso a nakrájet jej na jednosoustové kousky. Poskládat na mísu a podávat s ¨Togarashi¨pepřem. P.S. Podle šéfkuchařky Katsuyo Kobayashi.
Recept je z kategorií: Stehna
Rýže.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Japonské smažené kuře na pánvi