Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
* Japonská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kurca naporcujeme a dame do nalevu z vinka(octu), sojovej omacky, cukru, zazvoru a cesnaku.Nechame odpocivat v naleve aspon 2 hodiny. Potom masko ulozime do pekacika, oblozime cibulkou, paradajkami a mrkvickami, nalev nalejeme(nevylejeme) na masko a zeleninu., prikryjeme alobalom a dame do rury. Ryzu dobre umyjeme a namocime a nechame okapat. Na oleji spenime postruhanu na struhadle (pripadne posekanu v robote ) cibulu a prazime do biela a makka ( pritom stale ovoniame funakom...dusenim straca charasteristicku pekelnu sirovu vonu a zacne vonat cibulkovo vasnivo vabne....ale neprazime ju do ruzova!).Pridame okapanu ryzu, osolime a dalej uvarime ako ryzu. Kuriatko v rure v naleve upecieme az sa nalev vydusi, nakoniec odkryjeme alobal a do ruzovucka narychlo prismahneme. Zvyknem kusky kuriatka otocit ked sa pecu a potom zasa vratit do spravnej polohy. Podavame s ryzou a salatom.Salat aky chcete, hlavne ze je dobry a stavnaty. Aj ovocny sa hodi.
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Japanito kuriatko s cibulovou ryzou
5068 příspěvků 6.6.07 02:43
Dakujem Dandi…aj ja ta rada vidim a moc
ráda tě vidím
5068 příspěvků 5.6.07 23:42
Tento recept je moj. Napisane po dlhsom case, nie z mojej adresy, urcite tu daco podobne existuje. Pozdravujem a ospravedlnujem sa.